Zaterdag 11 November 2017

Geen sex zonder toestemming #MeToo

lang geleden is er ontucht geweest en heeft iemand jou sexueel misbruikt. Je voelt je tot het diepst vernederd en je bent niet de enige. Je wist niet wat je overkwam. je was in shock. je wilde er niet over praten, je kon er niet over praten en nu kan je nog steeds niet praten. De vernedering voelt nu groter nu je beter weet. Je voelt meer schaamte dan ooit tevoren en boosheid. Laat een rechter oordelen of vertel het hem of iemand of vertel het aan iedereen want als iedereen er een betere moraal op na houdt is er geen rechter meer nodig. Maar dat kan alleen als jij je dapper voelt en onkwetsbaar. Bevrijdt jezelf van je nare gedachten en denk na over jouw grenzen. Al die films en series die het slechtste in de mens laat zien maakt dat jou een beter mens? Niet iedereen is opgevoed met een goede moraal en niet iedereen respecteert elkaars grenzen. Leer elkaar daarom een betere moraal en stel de norm. Sex is alleen leuk met wederzijdse volwassen toestemming.
Pas als de dader zijn afwijkend gedrag begrijpt, pas als die excuses heeft gemaakt en de dader gestraft is maar bovendien laat zien dat hij of zij zijn leven betert, dan kan er plaats worden gemaakt voor vergeving. En het recht dat feiten niet voor eeuwig zijn maar voor dader en slachtoffer kunnen worden vergeten.
Bobsjoke zegt: Leer lief te hebben

Reacties

Hoe gaat u om met ontucht?

Vorige Afleveringen
Geen sex zonder toestemming #MeTooEen scheldloze meningHet lekVentilatorDe DoodGeloof !Wees de verbetering van jezelfMeer

Verheerlijk je woonkamer met één van deze unieke schilderijen.
Deze handgeschilderde acrylverf schilderijen zijn bij Bobsjoke te koop.

  

        

 

Log in
Username:

Password: