Zondag 30 December 2018

Het conflict

Het is een cirkel, Het is een driehoek, Het is een cirkel, Het is een driehoek, Het is een cirkel, Het is een driehoek. Veel discussies hebben geen vooruitgang. Alleen het verschil wordt benadrukt en men houdt agressief vast aan het eigen gelijk. Door de verschillen te benadrukken en de feiten te negeren komt er ruzie.Bekrompen denken maakt je dom. Dom praten in je eigen gelijk. Stel je voor, dit is een driehoek. Waarom hebben mensen een andere werkelijkheid. Het vergt wat van je verbeelding, empathie en een echt luisterend oor. Als je dat niet hebt zul je er altijd een cirkel in zien. Nodig is het diep doorgronden wat iemand anders wil vertellen. Daarvoor moet je jezelf, je ijdelheid, jaloezie en hebzucht kunnen loslaten. Bekijk het van een andere kant en verander je perspectief. De waarheid heeft verschillende kanten en is altijd afhankelijk van onwaarheden. Elk conflict heeft veel verschillende invalshoeken. Het is een driehoek,
Het is een cirkel, Het is een driehoek, Het is een cirkel, Het is een driehoek, Het is een cirkel. Neem de tijd om de argumenten van de tegenstander op je in te laten werken. Een goede manager kijkt naar de overeenkomsten die je samen deelt en laat een conflict niet escaleren. Het is makkelijk iemand anders de schuld te geven. En het vergt moed om te aanvaarden dat het enkel jouw verantwoordelijkheid is. Een rechter moet wegen welke argumenten serieuzer zijn. De overeenkomsten bij elkaar brengen is veel sterker dan de verschillen. Maar soms moet het conflict opnieuw gedefinieerd worden. We kunnen het eens zijn als we zeggen: Het is slechts een bal.
.
Bobsjoke zegt: De andere kant van het gelijk

Reacties

Wanneer trekt u te snel een conclusie?

Eric op 08-05-2019 om 20:46
Hello,

You know it’s true.

Your competition just can’t hold a candle to the way you DELIVER real solutions to your customers at bobsjoke.nl

But it’s a shame when good people who need what you have to offer wind up settling for second best or even worse.

Not only do they deserve better, you deserve to be at the top of their list.

TalkWithCustomer can reliably turn your website into a serious, lead generating machine.

With TalkWithCustomer installed on your site, visitors can either call you immediately or schedule a call for you in the future.

And the difference to your business can be staggering – up to 100X more leads could be yours, just by giving TalkWithCustomer a FREE 14 Day Test Drive.

There’s absolutely NO risk to you, so CLICK HERE http://www.talkwithcustomer.com to sign up for this free test drive now.

Tons more leads? You deserve it.

Sincerely,
Andy

PS: Odds are, you won’t ha

Vorige Afleveringen
Het conflictGeen sex zonder toestemming #MeTooEen scheldloze meningHet lekVentilatorDe DoodGeloof !Wees de verbetering van jezelf

Verheerlijk je woonkamer met één van deze unieke schilderijen.
Deze handgeschilderde acrylverf schilderijen zijn bij Bobsjoke te koop.

  

        

 

Log in
Username:

Password: