Woensdag 1 Juli 2015

De Dood

De dood klinkt spannend, vreet de energie en lijkt aantrekkelijk. Maar dat is het niet. Het is maar 1 moment en het is saai en weg. De horror. De dood klinkt gevaarlijk en uitdagend maar het is zo ongezellig. Niet voor niets dat ons lichaam tranen doet opwellen om de geest te zuiveren. Het lukt ons niet met doden te praten. Soms lijkt het alsof de energie daarvan nog steeds bestaat. Veel problemen lijken onoplosbaar. Voor onze geest is het moeilijk te begrijpen dat leven een natuurlijke functie heeft. Dat wat geboren zal worden, zal ooit dood gaan. Daarom zoeken we troost, troost je met de gedachte dat er wel of geen eeuwigheid bestaat. Wees nooit bang voor dat wat onvermijdelijk is. Het eeuwige leven wordt misschien nog uitgevonden. Investeer niet in dood en destructie. Het levert geen geluk en uiteindelijk wordt niemand en jijzelf daar beter van. Stop geen energie in de angst en de dood.
Vrees het licht! Het leven groeit en evolueert in lichaam en geest. Blijf jezelf verbazen en stop je energie in de liefde voor jezelf en anderen. Want liefde overwint alles zelfs de dood.
Bobsjoke zegt: Wie niet bang is voor de dood kan beginnen met leven.

Reacties

Wie wil er eeuwig leven?

Bobsjoke  op 04-07-2015 om 11:10
Voortleven in de harten van hen die achterblijven is niet sterven.

Vorige Afleveringen
De DoodGeloof !Wees de verbetering van jezelfMeerNucleaire Top stop kernenergieEen fantastisch, gezond en gelukkig 2014 !STOP oorlog in SyriëStrand

Verheerlijk je woonkamer met één van deze unieke schilderijen.
Deze handgeschilderde acrylverf schilderijen zijn bij Bobsjoke te koop.

  

        

 

Log in
Username:

Password: