Woensdag 1 Oktober 2014

Wees de verbetering van jezelf

De mens wordt geboren met de hebzucht naar moedermelk en de zucht naar nog meer bezit. Vervolgens groei je op onder een bombardement van reclames die je aanzetten tot aankopen van nog meer bezit. De nieuwste gadgets en artikelen die je heel even gelukkig maken. Genieten, plezier en lachen en spelen als het hoogste doel. Het houdt nooit op. Hoeveel meer geld, meer macht en meer kennis wil je hebben. Open je ogen en zie de ongelijkheid in de wereld. Doe er wat aan.
Deel je kennis, bezit en vermogen tot verbetering van de mens. Daarvan wordt jezelf beter en gelukkiger. Want je kan meer dan je doet. Jezelf zijn is geen verdienste. Wie ben jij dan? Doe jij het wel beter? Altijd pas je je aan aan de omstandigheden. Als een plant. De dingen die je leert kunnen je een beter mens maken. Zonder jaloezie, zonder slavernij en de ruimte en vrijheid geven aan elke man en vrouw. Het is zo eenvoudig. Gebruik je intelligentie, wees kritisch en snel. Zoek daarbij naar positieve oplossingen.
Wees de verbetering van jezelf.
Bobsjoke zegt: Heerlijk die verbeterde zelf.

Reacties

Waarin maak jij jezelf beter?

Vorige Afleveringen
Wees de verbetering van jezelfMeerNucleaire Top stop kernenergieEen fantastisch, gezond en gelukkig 2014 !STOP oorlog in SyriëStrandLang leve Zijne Majesteit Willem-Alexander, pleidooi voor de KoningVergeven doe je voor jezelf

Verheerlijk je woonkamer met één van deze unieke schilderijen.
Deze handgeschilderde acrylverf schilderijen zijn bij Bobsjoke te koop.

  

        

 

Log in
Username:

Password: