Zondag 23 Maart 2014

Nucleaire Top stop kernenergie

De Nucleaire top in Den Haag. Kernwapens heeft niemand wat aan. Maar ook kerncentrales en kernenergie weg ermee. In de medische wetenschap zijn cyclotrons oftewel deeltjesversnellers een veel beter alternatief om isotopen te verkrijgen. De verspreiding van radioactiviteit is onbeheersbaar. De rampen, in Pennsylvanië en Siberië die van Tsjernobyl in Oekraïne en recent Fukushima in Japan zijn onoplosbaar. De verspreiding van radioactieve straling tast de mensheid, natuur en de hele wereld aan. Weg ermee.
Weg met die rommel, wees geen paljas een paraplu helpt niet. Grote leiders verenig u in het afschaffen en stoppen met kernenergie. Nog steeds komen er elk jaar heel veel kerncentrale's bij met al het afval en de risico's. Investeer hier niet meer in en stop al het geld in schone zonne-energie, wind, water en magnetische energie. Misbruik stop je door het wereldwijd afschaffen en verbieden van het gebruik van uranium. Elk uur telt geef onze kinderen een schone wereld.
Bobsjoke zegt: Vereniging levert meer dan splitsing

Reacties

Wanneer zet jij een zonnepaneel op het dak?

Vorige Afleveringen
Nucleaire Top stop kernenergieEen fantastisch, gezond en gelukkig 2014 !STOP oorlog in SyriëStrandLang leve Zijne Majesteit Willem-Alexander, pleidooi voor de KoningVergeven doe je voor jezelfPreventieve oorlog een leugenSchemering

Verheerlijk je woonkamer met één van deze unieke schilderijen.
Deze handgeschilderde acrylverf schilderijen zijn bij Bobsjoke te koop.

  

        

 

Log in
Username:

Password: