Vrijdag 21 Oktober 2011

De dood van Khadaffi en de opbouw van Libië

Moammar Mohammed al-Qadhafi pleegde in september 1969 een staatsgreep in het land Libië. Hij bracht het volk voorspoed en welvaart. Hij leerde de mensen lezen en schrijven. Libië een land zonder staatsschuld. Maar de gids van het volk ontpopte zich tot een dictator. Andersdenkenden en andere meningen werden niet met woorden neergeslagen maar met geweld uit de weg geruimd. En zo keerde het volk zich tegen de man. De revolutionair van het volk werd ter dood gebracht door de nieuwe revolutionairen.
En hoe zal het deze nieuwe revolutionairen vergaan?
Want wie de staat zal leiden zal moeten luisteren naar de kritieken van het volk en de andersdenkenden. Als zij niet zullen luisteren zullen zij in de toekomst weer door nieuwe revolutionairen omgebracht worden.
Libië gaat een onzekere toekomst tegemoet.
Bobsjoke zegt: Geen welvaart zonder volk.

Reacties

Hoe denk jij?

pZUqNhBAzLINpwmaQg op 06-11-2011 om 01:32
These pieces really set a standard in the industry.
rev

Heleen op 21-10-2011 om 18:21
We gaan allemaal een onzekere toekomst tegemoet. :)

Vorige Afleveringen
De dood van Khadaffi en de opbouw van LibiëDahlia = Giulia dochter van de Franse president Sarkozy en Carla BruniRealityster Britt Dekker langs de snelweg.De ruil van Gilad Shalit met ongeveer 1000 naamloze PalestijnenDe eerste donateur van de Bobsjoke Stichting.Verslag van #occupyDenHaag #occupyAmsterdam 15-10-2011Het begin van de Nederlandse Occupy beweging.Het verhaal achter het Trojaanse paard

Verheerlijk je woonkamer met één van deze unieke schilderijen.
Deze handgeschilderde acrylverf schilderijen zijn bij Bobsjoke te koop.

  

        

 

Log in
Username:

Password: