Zondag 16 Oktober 2011

Verslag van #occupyDenHaag #occupyAmsterdam 15-10-2011

"Heb ik de antwoorden? Nee denk het niet. Ik denk dat heel veel mensen de antwoorden niet hebben. Maar we weten in ieder geval één ding wel. Dit werkt niet. Welkom bij Bobsjoke. We zijn hier in occupy Den Haag. Eén van de steden waar demonstranten demonstreren tegen de grote hebzucht in de wereld.
"Stop Hebzucht" We hebben hier een demonstrant gevonden. Hallo Bobsjoke. Welkom, welkom. Waar zijn al die mensen gebleven?
Ja mijnheer ik zou u het op dit moment niet exact kunnen zeggen in welke straat ze zich bevinden. Ze zijn naar het Plein en naar het Binnenhofen een rondgang aan het maken.
Ah ze zijn aan het lopen?
Ze zijn zeker aan het lopen met borden, toeters en leuzen.
Ja hoe meer mensen zich aansluiten hoe duidelijker het signaal wordt,op deze wereld. Het is gewoon rete belangrijk.
Om met z'n allen een beetje na te gaan denken wat niet is gebeurt de afgelopen tijd. En onze beslissingen, waar wij dus op stemmen niet uit handen te gaan geven. Maar we kunnen zelf dingen met de huidige technologie beter maken.
"Globaliseer verzet!" Ik wil niet meebetalen aan de pleziertjes van de graaiers.
Klaag de bankiers aan."Bilderberg waar eindigt uw zieke agenda.De oorlog die je niet zag via Youtube en Google.","Zet politici op minimumloon en kijk hoe snel dingen veranderen."
Hallo mijnheer waarom demonstreert u?
Omdat ik heel boos ben.
Op de bankiers en op die krankzinnige bonussen. En op de totale neergang van de kwaliteit van het onderwijs.Om maar even wat te noemen.
De jeugd moet het overnemen. We gaan, we rijden met z'n allen tegen een grote stenen muur aan. Het zijn oude blinde mensen die aan het stuur zitten en die moeten weg.
"Beursplein 5"
"Schuld is een val."
Bobsjoke zegt: Met dank aan alle demonstranten die meegeholpen hebben.

Reacties

Hoe draag jij bij?

Bobsjoke  op 05-11-2011 om 22:34
Thank you and don't be afraid of mistakes as long as you solves them or ask to solve

LwjXndTttXFNGvySPy op 05-11-2011 om 21:24
Mighty useful. Make no mistake, I appreciate it.
revised

Bobsjoke  op 17-10-2011 om 11:28
De vrije markt leidt er op dit moment toe dat een kleine groep mensen absurde winsten maken ten koste van de grote groep mensen die voor een zo laag mogelijk loon werken.
Ik heb zelf niet zozeer iets tegen vrije marktwerking en kapitalisme.
Een eerlijker verdeling van welvaart moet er komen waarin iedereen een fijne basis heeft om te leven.
Een plafond op winsten en inkomsten. Transparant toezicht en controle.
Door ongebreidelde overheidsuitgaven, schulden als speculatiemiddel en het redden van bedrijven die in een vrije markt failliet zouden moeten gaan wordt er gesneden in de welvaart van de burgers.

HGR op 16-10-2011 om 21:23
Goede video!! Stelling: bijdragen aan de hebzucht in de wereld? Of het verzet hiertegen? Klinkt allemaal wat flower-power als je het mij vraagt. We hebben ooit met zijn allen het kapitalisme gekozen als systeem en dit is wat je er van krijgt. Wil niet zeggen dat het wel wat minder kan met die bonussen en zo. Maar geloof wel in de kracht van een vrije markt. Moet die markt wel echt vrij zijn - dan gaan de prijzen vanzelf omlaag.

Bobsjoke  op 16-10-2011 om 19:02

Vorige Afleveringen
Verslag van #occupyDenHaag #occupyAmsterdam 15-10-2011Het begin van de Nederlandse Occupy beweging.Het verhaal achter het Trojaanse paardInterview met mijnheer BevriesOlympische spelen in Amsterdam 2028Minister Leers lees het rapport van Amnesty InternationalHuilzak in plaats van plaszakFeest want vandaag is het 9-10-11

Verheerlijk je woonkamer met één van deze unieke schilderijen.
Deze handgeschilderde acrylverf schilderijen zijn bij Bobsjoke te koop.

  

        

 

Log in
Username:

Password: