Donderdag 13 Oktober 2011

Interview met mijnheer Bevries

De ijsbeer is wereldberoemd geworden vanwege het kunnen overleven in barre omstandigheden op de Noordpool. Mijnheer Bevries, Ik heb hier een mailtje van je gekregen dat ik met je zou praten over jouw maatschappelijke betrokkenheid met de pinguins op Antarctica en dat ik het mooi zou vinden als we konden praten over jouw kinderen die op de Noordpool verblijven.
Maar we hebben het eerst, in de eerste plaats over jouw aflatende jacht op de zeehonden. Dan moet je me niet zo aankijken. Je weet dat we het daarover zouden gaan hebben. Of denk je nu echt dat ik je onder valse voorwendselen heb gevraagd? Goed. We hebben het over jouw aflatende jacht op de zeehonden. Weer geen antwoord? Waarom kan je niet tegen kritiek? Je hebt waarschijnlijk een andere perceptie dan die van mij. Je bent gewoon niet transparant genoeg. Nou, de uitzending is voorbij, we hebben het er niet meer over.
Bobsjoke zegt: Een ijsbeer in het zonnetje.

Reacties

Hou jij van ijsberen?

HarryP op 14-10-2011 om 12:12
Fraaie reconstructie.

snackbek op 13-10-2011 om 19:04
Hij is goed

Bobsjoke  op 13-10-2011 om 17:50
Reageer direct zonder in te loggen

Vorige Afleveringen
Interview met mijnheer BevriesOlympische spelen in Amsterdam 2028Minister Leers lees het rapport van Amnesty InternationalHuilzak in plaats van plaszakFeest want vandaag is het 9-10-11Zonnebloem geschiedenisNobelprijs voor de Vrede zou niet moeten bestaan.Persoonlijk eerbetoon aan Steve Jobs Apple pionier.

Verheerlijk je woonkamer met één van deze unieke schilderijen.
Deze handgeschilderde acrylverf schilderijen zijn bij Bobsjoke te koop.

  

        

 

Log in
Username:

Password: