Zondag 2 Oktober 2011

Toezicht op Wall Street en Demonstranten.

Al enige tijd is er een vreedzam protest tegen Wall Street in New York. Bij de Brooklyn Bridge worden veel demonstranten opgepakt en gearresteerd. Op YouTube kan je zien hoe de politie controle en toezicht uitoefent. Ze houden de demonstranten tegen met behulp van rode visnetten. Maar de belangrijkste vraag is: "Wie staat er met een visnet op Wall Street zelf?"
Absurde winsten worden daar gemaakt ten koste van andere mensen. Is daar enige controle op en is daar enig toezicht op? De speculanten doen er alsof er niets aan de hand is. Maar is er controle op die speculanten en worden zij gestraft als zij te ver gaan? Het is niet duidelijk dat er in Wall Street effectief toezicht wordt gehouden en wordt opgetreden net zoals de politie doet bij de demonstranten. Zonder transparant toezicht met uitvoerbare straffen is het de vraag wie je beschermt of wie je wil beschermen. Dit visnet is te klein voor speculerende haaien.
Bobsjoke zegt: Ik beleg mijn boterham met kaas.

Reacties

Aan wie vertrouw jij je geld toe?

Bobsjoke  op 02-10-2011 om 20:02
Je kan reageren zonder in te loggen

Vorige Afleveringen
Nobelprijs voor de Vrede zou niet moeten bestaan.Persoonlijk eerbetoon aan Steve Jobs Apple pionier.Fractievoorzitters willen meer inhoud.WerelddierendagHerftsbladeren.Toezicht op Wall Street en Demonstranten.In den beginne.Bobsjoke begint op zaterdag 1 oktober

Verheerlijk je woonkamer met één van deze unieke schilderijen.
Deze handgeschilderde acrylverf schilderijen zijn bij Bobsjoke te koop.

  

        

 

 

Log in
Username:

Password: