Zaterdag 1 Oktober 2011

In den beginne.

Ik vind dat het niet goed gaat met deze wereld. We leven steeds meer langs elkaar heen en de mensen zijn ontevreden. En als we een klein beetje meer aan onszelf werken dan komen we dichter bij het geluk en iemand moet beginnen.
Welkom bij Bobsjoke. Hi, ik ben Bobsjoke en ik heb een mening over alles. De komende 30 jaar ga ik een mening over alle actualiteiten geven. Ik lees kranten en kijk tv, ik lees en kijk op internet. En samen met mijn poppen woon ik hier op zolder. Het is hier warm en droog. Nou ik ben blij dat we in ieder geval al heel veel kijkers en fans hebben via de sociale media.
En de sociale media heb ik hier verzameld. Uit de sociale media, uit de fans ga ik twee winnaars trekken. Ja, ik moet het allemaal eerlijk doen...tadaa. Het wordt deze en dat is Sebas! Sebas je hebt gewonnen de auto. Een prachtige cabrio die je mooi kan gebruiken voor het mooie weer. En we hebben een andere winnaar en dat wordt...even kijken....Heleen!
Heleen heeft gewonnen deze prachtige auto cabrio! Ook jij kan die mooi gebruiken.
Sociale media proost! Wil jij ook prijzen gaan winnen? Kijk dan op bobsjoke.nl want wordt jij donateur dan maak jij ook kans op één van die prijzen. Als donateur ben je niet alleen een prijswinnaar maar ook iemand die de bobsjoke stichting steunt. En als jij je zorgen maakt over deze wereld of wilt dat deze filmpjes nog iets mooier worden? Steun ons dan! Nou dat was de eerste aflevering het zit er weer op. Ik ben er weer klaar mee. Morgen weer.
Bobsjoke zegt: Prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Reacties

Wat zou jij willen winnen?

kees riethoofd op 03-10-2011 om 06:30
ik miste t zondagse filmpje en een stropdas is netter in beeld of een strikje ow ja en kommt er ook nog bloot ?

Bobsjoke  op 02-10-2011 om 18:01
Dank je Stacy daar ga ik aan werken

jan smit op 02-10-2011 om 12:51
ik wil de hoofdprijs winnen

stacy op 02-10-2011 om 10:15
leuke video mss moet je achtergrond muziek erbij doen

Ben op 01-10-2011 om 12:22
Twee auto's weggeven, das een goed begin

Heleen op 01-10-2011 om 12:18
Dankjewel!

Bobsjoke  op 01-10-2011 om 10:55
Je kan reageren zonder in te hoeven loggen

Vorige Afleveringen
Nobelprijs voor de Vrede zou niet moeten bestaan.Persoonlijk eerbetoon aan Steve Jobs Apple pionier.Fractievoorzitters willen meer inhoud.WerelddierendagHerftsbladeren.Toezicht op Wall Street en Demonstranten.In den beginne.Bobsjoke begint op zaterdag 1 oktober

Verheerlijk je woonkamer met één van deze unieke schilderijen.
Deze handgeschilderde acrylverf schilderijen zijn bij Bobsjoke te koop.

  

        

 

 

Log in
Username:

Password: